Seleccionar página

El cadafal VAKES TRIC BOUS,naix fa 23 anys

de la unió de part dels integrants de dos

cadafals, el VIM VOM VA i el cadafal JA ESTEM BÉ.
Des de llavors, hem gaudittots aquests anys,

al costat dels nostres abonats, familiars i amics,

d’una de les festes taurines més importants

i reconegudes del país.


T’esperem la pròxima 

SETMANA DE BOUS 2022

Ja tenim Cadafal. Després de 2 anys, el Cadafal Vakes tric bous torna amb el doble de diversió i ganes de gaudir de la Setmana Taurina d’Algemesí, amb els seus familiar i amics. Estarem al cadafal 16, esperant-vos. Contacteu amb el vostre Cadafaler preferit i.

         Associació Cultural   cadafal  vakestricbous

.

Gaudir al costat dels nostres

abonats, familiars i amics, d’una

de les festes taurines més

importants i reconegudes del

país, no te preu.

Subhasta de Cadafals 2022

Algemesí: Una subasta de “cadafals” preocupante

En primera ronda van quedar sis cadafals per assignar, i es va procedir a efectuar una segon subhasta incrementant el preu de les alces en un 30%, tal i conforme registren els estatus.  En esta ocasió, dos de les tres penyes que s’havien quedat sense lloc s’adjudicaren un cadafal, quedant-se definitivament quatre sense interessats.

Ara la Comissió Taurina ha de decidir si s’encarrega del muntatge dels  llocs que han quedat sense postor o si existeix la possibilitat de negociar algun tipus d’adjudicació, 

Asamblea de la comisión que organiza los festejos taurinos de Algemesí. | LEVANTE-EMV

Les penyes se reunixen per a rellançar la millor fira valenciana de novilladas

La Comissió Taurina d´ Algemesí reelegix en assamblea a Alberto Fernández com president

.Las peñas cadafaleras toman la plaza Mayor para construir la singular plaza  de toros de AlgemesíLa plaza de toros cuadrangular de Algemesí, montada con madera, clavos y cuerdas en la Plaça Major de la ciudad. | VICENT M. PASTOR

Una plaça unica
La Plaça de Bous d’ALGEMESÍ es una construccio sorprenent, per la seua forma rectangular, perfecta en la seua eixecucio. Cada 9 de setembre, puntuals a la cita en l’historia, els components de les penyes inicien el seu bastiment tal i com han depres dels seus antepassats, en fusta, cordes i claus com materies cosines. El sistema de construccio s’establi en 1943 i la seua MILIMÉTRICA conjuncio unicament ha tingut que adaptar-se a les mes exigents normatives de seguritat en el pas dels anys. Passats els dies de treball del montage tot estara a punt per a acollir la fira de les novillades els ultims deu dies de setembre.

Una festa singular

La festa naix del poble, ALGEMESINENSES, que dividixen la plaça en 29 CADAFALES que s’adjudiquen a les penyes mediant una subasta. El resultat de la puja es el presupost que te la Comissio Taurina per a confeccionar els cartells de la semana, tant dels espectaculs taurins com de les actuacions nocturnes. En definitiva, tot allo que forma part de la fira cada any.

ALGEMESÍ aposta pels novillers i el REJONEO, pero no descuida seleccionar cada any les millors ganaderies i regalar-se una correguda de bous en matadors que se troben en els primers posats de l’escalafo. Per a els jovens valors del toreig esta ciutat valenciana es parada obligatoria, perque ALGEMESÍ dicta sentencia i presa el pols al toreig del futur. Triumfar en esta plaça es guanyar sancers en la carrera fea l’alternativa. La tradicio taurina d’ALGEMESÍ es una gran reserva forjada a lo llarc de segles de bous en esta ciutat valenciana.