Seleccionar página
    • Figureras de CACAU

      Ingredients:

      Un got d’oli suau
      Un got d’aigua o cervesa
      Sal
      Un got de CACAUHETE cru trit (que no se quede pols)
      3 o 4 gots de farina (te que ser una pasta suau, ni dura, ni apegalosa)

     

 

 

Preparacio:

Posar en un bol tots els ingredients, lo ultim en afegir sera      la farina i pastarém en consistencia. La quantitat de la farina pot variar segons l’humitat i la marca que siga. Pot necessitar mes o menys.

Deu quedar una pasta suau, no apegalosa. Que pugam treballar be en les mans, sense quedar-se unflada a elles. Es una pasta mes be OLIOSA. 

SI les HACEMOS CON LA PANIFICADORA posarém primer els liquits i lo ultim el CACAUHETE i la farina. En mi PANIFICADORA pose el programa 7 que nomes pasta durant 15 MIN.
UNA volta feta la pasta farem les coques, yo les faig menudes i primes. Hi ha qui les fa mes GORDAS, mes Ó MENOS rossejades, INCLUSO mes grans, aixo ya a gust de cada un.
MIENTRAS fem les coques que les posarém en la font del forn en paper vegetal per a que no se peguen, PRECALENTAREMOS el forn a 200º.
UNA volta fetes els posarém un toc de sal per damunt i les ficarém al forn a 180º durant uns 15MIN. o 20 MIN. segons lo rossejades que les vullgam.
UNA volta fetes les traem i les deixem gelar en la banc de la cuina.