Arros al forn amb
cigrons
Ingredients
125G de cigrons
400G d’arros
300G de costelles de porc
UNA botifarra
UN choriç de cuinar
2 creïlles mijanes
3 tomaces
UNA cap d’alls
UN poc de sal
UNA brifola de safrà
½ cullerada de pebre
1 ½ litros d’aigua
Elaboracio
Arremullem els cigrons el dia anterior durant aproximadament 12 hores.
Aboquem els grans en l’aigua i quan estiguen cuits, els afegim la sal i el safrà.
Pelem les creïlles i les tallem, AL igual que els tomaces.
Glopegem els alls i els FREÍMOS sancers en una paella en oli.
Integrem les creïlles, els tres tomaces, la botifarra, les costelles fresques i el choriç de cuinar.
Afegim el pebre i l’arros.
Mesclem rapidament i incorporem 750C.C. del caldo que mos sobrà dels cigrons.
Mos cerciorem de que nostra preparacio estiga be gustosa i quan escomence a HERVIR, l’introduim en el forn en una caçola a 200° C DURANTE aproximadament 15 o 18 minuts.
Deixem reposar nostre arros al forn en cigrons durant 10 minuts i servim d’immediat