Seleccionar página

 

Arros al forn amb     

cigrons

       Ingredients
 125G de cigrons
 400G d’arros
 300G de costelles de porc
 UNA botifarra
 UN choriç de cuinar
 2 creïlles mijanes
 3 tomaces
 UNA cap d’alls
 UN poc de sal
 UNA brifola de safrà
 ½ cullerada de pebre
 1 ½ litros d’aigua

Elaboracio

Arremullem els cigrons el dia anterior durant aproximadament 12 hores.
Aboquem els grans en l’aigua i quan estiguen cuits, els afegim la sal i el safrà.
Pelem les creïlles i les tallem, AL igual que els tomaces.
Glopegem els alls i els FREÍMOS sancers en una paella en oli.
Integrem les creïlles, els tres tomaces, la botifarra, les costelles fresques i el choriç de cuinar.
Afegim el pebre i l’arros.
Mesclem rapidament i incorporem 750C.C. del caldo que mos sobrà dels cigrons.
Mos cerciorem de que nostra preparacio estiga be gustosa i quan escomence a HERVIR, l’introduim en el forn en una caçola a 200° C DURANTE aproximadament 15 o 18 minuts.
Deixem reposar nostre arros al forn en cigrons durant 10 minuts i servim d’immediat